Easy English Spelling Bee Answers - spelling bee quiz - spelling bee quiz game 100% Answer

Easy English Spelling Bee Answers - spelling bee quiz - spelling bee quiz game 100% Answer

Hello Friends in this post and video you canwatch about Easy Spelling Bee Quiz Game With Answer.

Spelling bee questions and answers 100% True. Spelling bee quiz for those who improve his english, those who working on survey and diffrent online game where you can earn money by Quiz. One of these Game 8 Ball Pool where you can complete survey and quiz and earn 8 ball pool cash mean doller. where you can use for legendrey stick.

                                        Start

Easy Englsih Spelling Bee Quiz:
Q 1. How do you tell someone a secret
WIthout being overheard ?
Ans:
  • Whisper

Q 2. Queen Elizabeth II lives in
Buckingham.
Ans:
  • palace
Q 3. How do you spell the bird in this
picture?
Ans:
  • Hummingbird
Q4. Where are this couple having dinner
together?
Ans:-
  • A restaurant

Q5. What do you call the head teacher of a school?

Ans:
  • Principal
Q6. What do you call someone who doesn’t eat meat?
Ans:
  • vegetarian



Q7. Who makes sure that everyone follow the rules in abgame of football?


Ans:
  • referee



Q8. What is the name for a small town in the countryside?

Ans: 
  • A village
Q9. What do you call a very large snake? 
Ans:
  • Python
Q10. What do you call a country which is different fromnyour own?

Ans:
  • Foreign
Q11. In English we use contractions to make two words into one. Which of these contractions is incorrect?
Ans:
  • willn’t

Q.12. What do you call somebody who steals things?
Ans:
  • Thief

Q 13. In which geographical region is Bermuda situated?
Ans: 
  • The Caribbean

Q14. Where would you go to bid for an item?
Ans: 
  • An auction

Q15. What do you call the piece of paper you receive when you buy something?
Ans: 
  • Receipt
Q16. Do you know the difference between effect and affect? Which one of these sentences is correct?
Ans:
  • The teacher had a good effect on the boy’s grades

Q17. How do you spell the vegetable pictured here?
Ans:
  • Broccoli

Q18. You should wear a helmet when you ride your…
Ans:
  • bicycle

Q19. Shakespeare is the world’s most famous
 Ans:
  • playwright
Q20. Many people get confused about when to use ‘some’, ‘any’, ‘no’ and ‘none’. Can you ll
in the blank? We don’t have     coffee left?

Ans:
  • any
Q21. Which month does Valentine’s day fall on?
Ans: 
  • February

Q22. Do you know how to spell the type of French bread pictured?
Ans:
  • Baguette
Q23. What are Celsius and Fahrenheit both measurements of?
Ans:
  • Temperature

Q24. Harry’s dad made fun of him in front of his friends. How did that make Harry feel?
Ans: 
  • Embarrassed
Q25. Which of these is an example of personification?
Ans: 
  • The stars winked at me
Q26. A common grammar mistake is to mix up ‘who’s’ and ‘whose’. Which of these sentences is incorrect?
  • Who’s books do these belong to?
Q27. What is the name for the seeded red fruit in this?
Ans:
  • Pomegranate
Q28. What should you use to blow your nose?
Ans: 

  • Handkerchief
Q29. Eva is feeling very stressed, who should she go to talk to about it?
Ans:
  • A psychiatrist
Q30. What do we call the monarchs of ancient Egypt? 
Ans:
  • Pharaoh
Q31. Can you name the type of Italian ham pictured in the photo?
Ans: 
  • Prosciutto

Q32. Which of these is an example of a simile?
Ans:
  • My love is like a red rose
Q33. Which of these is NOT an example of a paradox?
Ans:
  • You can't save money by spending it
Q34. Jane Austen’s most famous novel is called ‘Pride and.______
Ans:
  • Prejudice

Q35. What is the name for this type of dinosaur?
Ans:
  • Pterodactyl
Q36. Do you know what the name is for an ear, nose and throat doctor?
Ans:
  • Otorhinolaryngologist

Q37. What was Indiana Jones’ profession?
Ans:
  • haeologist

Q38. Knowing when to use ‘less’ and ‘fewer’ is often something people find difficult. Which of the following sentences is wrong?
Ans:
  • There’s less apples in the garden today.

Q39. Many English speakers mix up ‘who’ and ‘whom’. Do you know which of these sentences is incorrect?
Ans:
  • Okay, who do you agree with

Q40. Do you know the name of this underwater creature?
Ans: 
  • Axolotl


Post a Comment

0 Comments